Prodej a servis zdravotnické techniky
Drobečková navigace

Úvod > Články > Defibrilátor: Klíčový nástroj pro záchranu života

Defibrilátor: Klíčový nástroj pro záchranu života



Jak funguje defibrilátor?

Defibrilátory jsou nezbytným vybavením ve veřejných prostorech, jako jsou úřady, kanceláře, školy, sportoviště a další. V případě náhlé srdeční příhody mohou tato zařízení zachránit život tím, že okamžitě stabilizují postiženou osobu. Díky srozumitelnému popisu a hlasovému průvodci na přístroji je jeho správné použití zajištěno.

Defibrilátor automaticky vyhodnotí EKG křivku pacienta a podle modelu buď sám spustí výboj, nebo vyzve k jeho iniciaci. Toto zařízení je navrženo tak, aby bylo snadno použitelné i pro laiky. Výzkumy ukazují, že rychlá reakce při srdeční zástavě může značně zvýšit šance na přežití pacienta.

Investice do defibrilátoru je investicí do záchrany lidského života. V dnešní době, kdy se stále častěji setkáváme s náhlými srdečními příhodami, je důležité být připraven a mít k dispozici nástroje, které mohou zachránit život.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Menu

Nákupní koš
Košík je prázdný
Vyhledat v katalogu

NOVINKA DERMATOSKOP HEINE DELTA 30

Dermatoskop HEINE DELTA 30 e-Shop

Dermaskop HEINE Delta 30.png

AKCE přenosný spiromAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIRetr Spirobank SMARTAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIR

 Spirobank-Oxi.pngaplikace pro Spirobank Smart.png

 

Partner