Prodej a servis zdravotnické techniky
Drobečková navigace

Úvod > Články > Pohodlí pro pacienty při náročné léčbě

Pohodlí pro pacienty při náročné léčbě



Při dlouhodobé péči o pacienty je správným krokem myslet i na pohodlí a příjemné zázemí. Pacienti ocení kvalitní vybavení, možnost najít komfortní polohu a lépe strávit čas potřebný pro aplikaci léčiv infuzí. Personálu napomůže jistota pevného zachycení ruky pro podání léku i celkový klid ošetřovaného pacienta. Kardiacká infuzní křesla či transfuzní křesla jsou důležitým doplňkem zařízení s denní péčí o těžce nemocné, imobilní pacienty, ale i zařízení, která poskytují pravidelnou aplikaci léčiv infuzí nebo transfuzní stanice či odběrové místnosti.

Pevná i mobilní křesla

Kardiacká i infuzní křesla můžete volit přesně podle potřeby vaší praxe. Křesla využívají pevnou konstrukci, která stabilně rozloží váhu pacienta. Ani při extrémním polohování nedojde k převážení. Na přání můžeme křesla vybavit i pojízdnými koly. Při vyšetření nebo péči o dlouhodobě nemocné můžete s křesly volně zacházet. Lůžko může doplnit pevný doplněk věšáku na infuzi. Při pohybu tak nemusíte dbát na několik vybavení, kompaktní lůžko převezete pohodlně i s pacientem.

Pohodlná a variabilní

Transfuzní i kardiacká křesla jsou vybavena speciálním mechanismem, který umožňuje volně měnit polohu až do záklonu. Nezávisle na sobě změníte výšku opěry nohou nebo zádové oblasti. Pevná opěrka hlavy i rukou nechá vaše pacienty v klidu relaxovat a pomůže překlenout dlouhou dobu během podávání léků nebo probíhajícího vyšetření. Polohovatelná křesla může ovládat obsluha, ale i sám pacient.

Příjemně barevná 

Vybavení lékařského zařízení můžete nyní snadno přizpůsobit. Není nutné držet se uniformních barev. Koženka používaná pro potažení lůžka křesel je velmi odolná vůči mechanickému poškození, ani při častém používání se neuvolňuje, nemění tvar ani nesmývá barvu. Barvu křesla můžete vybírat ze vzorníku až z 52 odstínů. Na vaše pacienty dobře zapůsobí i veselé prostředí. Barvy podpoří pocit důvěry, navodí optimistickou náladu. Upravte prostor tak, aby se vaši klienti cítili lépe. I maličkosti hrají velkou roli.

Pro bližší informace o možnostech jednotlivých polohovatelných křesel můžete navštívit specializovaný e-shop. Přehledná nabídka zahrnuje detailní popis funkcí a možností vybavení, doplňuje i fotografie. Všechny nabízené produkty je možné individuálně uzpůsobit. Profesionální výrobce vybavení pro lékařské praxe pracuje s výhodou dlouholeté zkušenosti, kdy zařízení prochází skutečným provozem a nabízené modely tak skutečně plní očekávání i velmi náročných zařízení.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Menu

Nákupní koš
Košík je prázdný
Vyhledat v katalogu

NOVINKA DERMATOSKOP HEINE DELTA 30

Dermatoskop HEINE DELTA 30 e-Shop

Dermaskop HEINE Delta 30.png

AKCE přenosný spiromAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIRetr Spirobank SMARTAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIR

 Spirobank-Oxi.pngaplikace pro Spirobank Smart.png

 

Partner