Prodej a servis zdravotnické techniky
Drobečková navigace

Úvod > Články > Lékařské osobní váhy

Lékařské osobní váhy



pacienta. Pomůže získat lepší přehled nad vývojem i zvládnutí správného životního stylu. Při žádané redukci nasměruje další doporučení k lepším výsledkům, může motivovat k udržení nastaveného režimu. Lékařské osobní váhy by neměly chybět ve vybavení ordinace praktického lékaře, lékaře pro děti a dorost, ani v řadě odborných pracovišť.

Klasické osobní váhy

Běžné mechanické váhy nabízí rychlé zjištění měřených hodnot. Můžou kombinovat ukazatel váhy s měřením výšky. Podle potřeb může lékař vybírat váhy s velkým rozsahem až přes
22O kg. Jednoduché a přehledné ovládání nezdržuje od dalšího vyšetření. Váha má vysokou odolnost a pevnost. Nástupní plocha je opatřena protiskluzovým povrchem. Zástupcem klasické váhy můžeme jmenovat výrobky SECA, které pracují s dostatečnou citlivostí 100 g, a jsou tak ideálním vybavením pro soukromé ordinace.

LCD displej a funkční doplňky

O krok dál stojí váhy, které využívají moderní doplňky. LCD displej zobrazuje vážené hodnoty s dobrým rozlišením i pro čtení bez brýlí. Využít můžete i zpětné zobrazení poslední zaznamenané hmotnosti. Osobní digitální váha W116PM využívá kombinaci v měření výšky v rozsahu 80 - 200 cm. Navíc je v konstrukci doplněna pevným rámem, který pomáhá pacientům k nastoupení na vážící plochu. Váhu je možné pohodlně přemístit díky kolečkům. Lékařská osobní digitální váha SECA 763 pracuje s vyspělým vybavením. Základem je přenos dat do počítače, který pomůže ukládat data a lépe připravit zdravotní plán na míru každému pacientovi. Multifunkční displej nejen zobrazí aktuální váhu a výšku, ale provede základní výpočet BMI.

Osobní váhy pro každé prostředí

Přesná zařízení můžete vybírat v bohaté nabídce přesně podle náročnosti vaší praxe. Pro běžný přehled je dostačující základní model, který vám umožní rychle zaznamenat váhu nebo i výšku pacientů. Odborná zařízení, která pracují s redukcí váhy, nebo sledují pacienty, u kterých je nutné přísně dodržet nastavený režim, doporučujeme váhy digitální. Pokročilé vybavení měří s přesnějším rozlišením a využívá i funkce odpočtu BMI.

 

Ochotně vám pomůžeme zvolit vhodný typ. Lékařské osobní váhy jsou uzpůsobené pro vysokou odolnost a časté využití. Pevná konstrukce brání mechanickému poškození. Váha nezabere velký prostor. Designově působí neutrálně a skvěle doplní moderně vybavené pracoviště.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Menu

Nákupní koš
Košík je prázdný
Vyhledat v katalogu

NOVINKA DERMATOSKOP HEINE DELTA 30

Dermatoskop HEINE DELTA 30 e-Shop

Dermaskop HEINE Delta 30.png

AKCE přenosný spiromAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIRetr Spirobank SMARTAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIR

 Spirobank-Oxi.pngaplikace pro Spirobank Smart.png

 

Partner