Prodej a servis zdravotnické techniky
Drobečková navigace

Úvod > Články > Vsaďte na kvalitu vyšetřovací techniky Heine

Vsaďte na kvalitu vyšetřovací techniky Heine



Společnost Heine Optotechnik je důležitým dodavatelem zdravotnické vyšetřovací techniky. Firma vyrábí ruční lékařské diagnostické přístroje a je jedním z největších výrobců oftalmologických nástrojů, otoskopů a dermatoskopů na světě. Na trhu tato německá společnost působí již od roku 1946.

Produkty Heine Optotechnik se vyrábí přímo v Německu, díky čemuž je firma schopna zaručit nadstandardní kvalitu svých diagnostických přístrojů. Diagnostické přístroje Heine jsou přesné a skvěle se s nimi pracuje.

Otoskopy Heine

Lékařský otoskop se využívá při vyšetřování vnitřku vnějšího ucha a bubínku. Jde o základní vybavení ORL ambulancí a je nezbytným diagnostickým nástrojem pro diagnózu problémů v oblasti ucha i stanovení vhodné léčby. Otoskopy Heine vynikají pevným krytem chránícím zařízení před mechanickým poškozením. Mají kvalitní optiku a implementovanou LED technologii. Otoskop je vybaven Li-ion akumulátorem, takže práce s ním je velice pohodlná, bez nutnosti mít otoskop připojen při vyšetřování do elektrické sítě. Přístroje bývají vybaveny stolní nabíječkou a firma k nim nabízí nejen opakovaně použitelné hroty, ale i hroty jednorázové.

Oftalmoskop Heine

Oftalmoskopy jsou diagnostické nástroje známé i jako oční zrcátka. Umožňují vyšetření očního pozadí. Odražené boční světlo se při vyšetření koncentruje v ose oka. Právě v ní je otvor, kterým může oční lékař pozorovat oko. V oftalmoskopech Heine se využívají nejmodernější optické systémy a současně výkonné LED osvětlení, bez které vyšetření očního pozadí není možné. Diagnostický nástroj oftalmoskop je pro lékaře velice ergonomickým a je též lehký.

Dermatoskop Heine

Dermatoskop je důležité vybavení dermatologogů, které umožňuje až desetinásobné zvětšení zkoumaného objektu za perfektního osvětlení. Je schopen prosvítit vrchní vrstvy kůže a zvětšit struktury vyšetřovaného znaménka. Lékař snadno odhalí jak barevné, tak strukturální změny mateřského znaménka.

Vyšetřovací lampy Heine

Nakonec nesmíme opomenout ani kvalitní vyšetřovací lampy Heine s LED zdroji. Vynikající světlo nezkresluje barvy vyšetřovaných objektů. Vyšetřovací lampa má praktická pohyblivá ramena a upevnit se dá na zeď, jiné modely jsou volně stojící.

Veškerá uvedená Heine zdravotnická technika je inovována o USB modul napájení a ve vyšší řadách i propojení s PC, paměťovými kartami + fotoaparáty (dermatoskopy).

Dermatoskop Heine
Otoskop Heine
Lékařská vyšetřovací lampa Heine
Heine otoskop


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Menu

Nákupní koš
Košík je prázdný
Vyhledat v katalogu

NOVINKA DERMATOSKOP HEINE DELTA 30

Dermatoskop HEINE DELTA 30 e-Shop

Dermaskop HEINE Delta 30.png

AKCE přenosný spiromAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIRetr Spirobank SMARTAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIR

 Spirobank-Oxi.pngaplikace pro Spirobank Smart.png

 

Partner