Prodej a servis zdravotnické techniky
Drobečková navigace

Úvod > Články > Vážící křesla

Vážící křesla



Úbytek váhy nebo přibývání je jedním z důležitých ukazatelů při péči o dlouhodobě nemocné pacienty, pomáhá lépe vyhodnotit průběh léčby, zajistit včas nápravná opatření. Průběžná kontrola váhy je důležitá při řízení redukčních diet. Nemenší důležitost má i při sledování prospívání u dětí a mládeže. Pohybově omezení pacienti se špatně přizpůsobí běžnému vážení, nastupování na váhu a nedostatečná opora působí nepříjemné komplikace. Vážící křesla nabízí komfortní variantu. Upravené zařízení pomůže lépe zvládnout manipulaci s pacientem zdravotnickému personálu, pacient má větší oporu a jistotu, vážící křesla je možné na kolečkách dopravit za ležícím pacientem až na pokoj.

Bezpečná a stabilní pomůcka

Vážící křeslo využívá robustní konstrukci s vysokou nosností. Dokáže znamenat váhu pacientů až do 200 kg. Dobře čitelný LCD displej je zpravidla umístěný na dobře přístupném místě na rukojeti křesla. Pacientu slouží pevné opěrky rukou i zad. Křeslo využívá ergonomickou výšku, která pomáhá pohodlnému usazení i vstávání. Materiál křesla je omyvatelný a má vysokou odolnost vůči mechanickému oděru. Křesla jsou skvělou pomůckou pro zařízení zaměřená na péči o seniory nebo pohybově postižené pacienty.

Pohotová a mobilní péče

Vážící křesla můžou být i rozšířena o pojezdová kola. Křeslo můžete pohodlně převážet po pokojích pacientů a zajistit základní vyšetření u lůžka. Předejdete náročnému a stresujícímu převozu. Vyšetření a následný rozhovor s pacientem může probíhat v jemu známém prostředí a pohodlném zázemí. Pojízdné vážící křeslo je vhodné pro dospělé i dětské pacienty. Doporučujeme jej pro jakákoliv nemocniční zařízení, sanatoria, domovy důchodců, rehabilitační pracoviště, hospici, zařízení LDN.

 

Ve specializovaném e-shopu vám můžeme nabídnout několik typů vážících křesel. U každého produktu je uvedena podrobná technická specifikace. Pojízdná křesla jsou doplněná pevnou aretací pro bezpečnou manipulaci s pacientem při vážení. Konstrukce je povrchově upravena práškovou barvou, která usnadňuje čištění. Pohodlná madla dovolují snadný pojezd a ovládání. Rádi vám doporučíme vhodnou variantu podle typu zdravotnického zařízení i požadovaných funkcí váhy. Součástí dodávky křesel je záruční i pozáruční servis. 

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Menu

Nákupní koš
Košík je prázdný
Vyhledat v katalogu

NOVINKA DERMATOSKOP HEINE DELTA 30

Dermatoskop HEINE DELTA 30 e-Shop

Dermaskop HEINE Delta 30.png

AKCE přenosný spiromAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIRetr Spirobank SMARTAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIR

 Spirobank-Oxi.pngaplikace pro Spirobank Smart.png

 

Partner