Prodej a servis zdravotnické techniky
Drobečková navigace

Úvod > Články > Tlakový holter

Tlakový holter



Hodnoty měřeného tlaku může ovlivnit řada faktorů, tím nejdůležitějším je psychická pohoda pacienta. Řada klientů přichází s obtížemi, které provází obavy. Strach z diagnózy i očekávání méně příznivých zpráv může krátkodobě vychýlit běžné hodnoty a zkreslí tak informace důležité pro kontrolu zdravotního stavu nebo dokonce úpravu léků. Pro potvrzení některých onemocnění je jedno měření tlaku dokonce nedostačující. Lékaři může výrazně pomoci přístroj, který zaznamená výšku tlaku v delším horizontu a zejména pak v prostředí, které je pacientovi komfortní a také představuje přirozenou zátěž.

Objektivní náhled na zdravotní stav

Moderní přístroj – holter dokáže přesně zaznamenat hodnoty tlaku v delším období. Malé a dobře přenosné zařízení může nosit pacient v kapse oblečení nebo zavěšený praktickým popruhem. Přístroj automaticky ovládá pružnou manžetu, která podle zadané frekvence snímá aktuální tlak a veškeré údaje zaznamenává do paměťového média.

Lékař může načíst získaná data přímo do počítače a na dlouhodobé křivce si potvrdit stanovenou diagnózu, zhodnotit vývoj zdravotního stavu nebo jeho zhoršení.

Pacient může s přístrojem odejít domů a věnovat se obvyklé činnosti, která je pro monitorování tlaku nesmírně důležitá. Jednorázovou návštěvou lékaře, během které pacient může i dlouho čekat v klidu nemá vypovídající hodnotu o skutečném zatížení a projevech pacienta.

Pacient navíc může měření doplnit jednoduchým záznamem aktivit, které dále lékaři pomohou vyhodnotit údaje.

Tlakový holter ERGOSCAN

Pro specializované ambulance, ale i praktické lékaře, služby v péči o seniory nebo další zdravotnická zařízení je vhodným typem tlakový holter ERGOSCAN. Monitor krevního tlaku využívá záznamník a software pro analýzu dat v počítači. Zařízení vyhoví kompaktní velikostí, je lehké a dobře přenosné. V průběhu měření omezuje pacienta naprosto minimálně. Kapacita akumulátoru navíc vystačí optimální dobu 20 nebo až 30 hodin v plném provozu.

Vybavte svou praxi i vy zařízením, které vám dá větší jistotu a pomůže s lepším efektem řídit úspěšnou léčbu pacientů.

 

 


Menu

Nákupní koš
Košík je prázdný
Vyhledat v katalogu

NOVINKA DERMATOSKOP HEINE DELTA 30

Dermatoskop HEINE DELTA 30 e-Shop

Dermaskop HEINE Delta 30.png

AKCE přenosný spiromAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIRetr Spirobank SMARTAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIR

 Spirobank-Oxi.pngaplikace pro Spirobank Smart.png

 

Partner