Prodej a servis zdravotnické techniky
Drobečková navigace

Úvod > Články > Přenosné EKG pomáhá v prevenci infarktu a mozkové příhody

Přenosné EKG pomáhá v prevenci infarktu a mozkové příhody



Přenosné EKG se stalo běžným vybavením ordinací praktických lékařů, domovů pro seniory a dalších zdravotních zařízení. Lidé si ho častokrát pořizují i do domácnosti, zejména ti, kteří chtějí bedlivě sledovat své zdraví.

Přenosné EKG je poměrně malý a lehký přístroj, obvykle vybavený displejem a termální tiskárnou, která vám hned vytiskne výsledky měření. Ačkoliv jde o miniaturní zařízení, pracuje s velkou přesností a do ordinací lékařských specialistů je naprosto vyhovujícím. Stejně tak do domácností.

Pro pravidelné vyšetření i domácí prevenci

Přenosné EKG je skvělé pro vyšetření srdeční arytmie, což je rizikový faktor pro vznik srdečního infarktu a cévní mozkové příhody. Jelikož k nim obvykle dochází nepravidelně, u lékaře se nemusí projevit. Díky přenosným EKG přístrojům mohou pacienti s podezřením na arytmii sledovat činnost svého srdce kdekoliv a kdykoliv, jakmile pocítí nějaké příznaky.

Využívání přenosného EKG je jednoduché

Mnohé přenosné EKG přístroje jsou přizpůsobené laikům, nabízí jednoduché ovládání a snadné odečítání výsledků. Případně je možné si výsledky vytisknout a výtisk odnést lékaři, který z něj vyvodí patřičné výsledky. Některé přístroje umí uložit získaná data přímo na SD kartu či USB, mívají funkci automatického tisku, jakmile je detekována arytmie.

Vyberte si přenosné EKG z naší cenově dostupné nabídky.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Menu

Nákupní koš
Košík je prázdný
Vyhledat v katalogu

NOVINKA DERMATOSKOP HEINE DELTA 30

Dermatoskop HEINE DELTA 30 e-Shop

Dermaskop HEINE Delta 30.png

AKCE přenosný spiromAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIRetr Spirobank SMARTAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIR

 Spirobank-Oxi.pngaplikace pro Spirobank Smart.png

 

Partner