Prodej a servis zdravotnické techniky
Drobečková navigace

Úvod > Články > Kojenecké váhy

Kojenecké váhy



Ordinace praktických dětských lékařů, novorozenecká oddělení i oddělení se specializací na péči o nejmenší vyžadují specifické vybavení, které plně vyhoví náročným potřebám. Sledování váhy dítěte je důležité pro posouzení správného příjmu potravy a prospívání. Výkyvy ve váze můžou ukázat na zhoršení zdravotního stavu, zavčas upozorní na možná nebezpečí a pomůžou ihned reagovat a najít příčiny. Kojenecké váhy jsou uzpůsobené tvarem pro bezpečnou manipulaci, nabízí rychlý odečet hodnot a možnost snadné údržby.

Pomoc předčasně narozeným dětem

Kojenecké váhy jsou pevným vybavením pokojů maminek po porodu a v šestinedělí. Pomáhají ověřit rozvoj laktace, správný přísun živin novorozencům, dokážou odhalit úbytek váhy i její rychlost. Jsou důležitým nástrojem pro vyhodnocení, že miminko je schopné přijímat dostatečný objem mléka a je možné jej bez obav propustit do domácí péče.

Přístroje jsou vhodnou pomůckou i pro následnou domácí péči. Zejména u dětí předčasně narozených nebo se specifickými obtížemi je doporučené pečlivěji sledovat. Maminka snadno zvládne převážit dítě před kojením i po něm a zjistí přesný objem přijaté výživy. Může lépe upravit dokrmování nebo frekvenci kojení. S dětským lékařem lépe upraví režim dítěte a zlepší jeho prospívání i růst.

Moderní vybavení s pokročilými funkcemi

Současní výrobci nabízí speciálně upravené váhy. Zohledňují především bezpečnost při vážení. Vanička je upravená, má zvýšené okraje, které brání náhodnému přetočení a pádu dítěte. Podlouhlý tvar pomáhá pohodlně uložit dítě, rozloží jeho váhu a vykáže přesné hodnoty měření. Podle nároků můžete vybírat váhy pro rychlé a přehledné měření, ale i váhy doplněné pokročilými funkcemi.

Zástupcem klasické kojenecké váhy je W2010, váha vhodná pro pediatrickou péči v nemocnicích, lékařských ordinacích, zdravotnických zařízení. Pracuje s rozlišením 10 g, má výborně čitelný LCD displej. Automatické vypínání šetří akumulátory. Váha je lehká a snadno přenosná. Napájení je možné volit z alkalických baterií nebo ze síťového napáječe.

Pro náročnější vybavení můžeme doporučit SECA 376. Skořápkový design lůžka splňuje vysoké nároky, garantuje maximální bezpečí. Viditelně umístěné ovládací prvky jsou lehce vyvýšeny na ergonomicky tvarované straně váhy. Kojenecká váha je vyrobena z vysoce odolných materiálů a umožňuje desinfekci.

Kojenecké váhy vám dodáme přesně podle vašich požadavků a nároků. Ochotně vám přiblížíme rozdíly v technickém řešení i vybavení jednotlivých typů a pomůžeme vám vybrat ideální model pro vaši praxi. V neposlední řadě Vám rádi sdělíme i dodáme veškeré příslušenství např. metr pro měření délky.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Menu

Nákupní koš
Košík je prázdný
Vyhledat v katalogu

NOVINKA DERMATOSKOP HEINE DELTA 30

Dermatoskop HEINE DELTA 30 e-Shop

Dermaskop HEINE Delta 30.png

AKCE přenosný spiromAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIRetr Spirobank SMARTAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIR

 Spirobank-Oxi.pngaplikace pro Spirobank Smart.png

 

Partner