Prodej a servis zdravotnické techniky
Drobečková navigace

Úvod > Články > Fetální monitor

Fetální monitor



Pravidelná preventivní kontrola v těhotenství i průběžný dozor nad průběhem porodu se dnes již neobejde bez kvalitního vybavení. Lékař může ihned zhodnotit situaci a zavést preventivní opatření. Díky přesným údajům je možné předejít vážným komplikacím a pozitivně ovlivnit jak režim těhotné, tak způsob vedení porodu.

Fetální monitor nabízí jednoduchou a jemnou formou přesně ověřit ozvy plodu. Detektor ozev dovoluje citlivý přístup k mamince, nepůsobí zásadní omezení a nabízí kontrolu nejen optickým, ale i zvukovým výstupem.

fetální monitor

Praktická pomoc v péči o maminku i dítě

Zařízení je kompaktní a dobře přenosné. Základní část přístroje je napájena akumulátorem, dovolí i v průběhu měření volný pohyb mamince. Ten může být zásadní ve vnímání komfortu zejména v průběhu porodu.

Citlivé sondy zachytí ozvy plodu přes břišní stěnu, tento jednoduchý a rychlý přístup je rovněž velmi oceňován. Zařízení vnímá i nepatrné odchylky a veškeré údaje převádí výstupem na displeji, je možné korigovat hlasitý odposlech ozev.

Základní vybavení Sonotrax Basic A plně využijí ambulance i porodní oddělení. Detektor je vybaven podsvíceným displejem, dovoluje měření i v noci bez rušivých prvků. Dobíjitelná lithiumpolymerová baterie zajistí spolehlivý a dlouhý provoz, s Dopplerem můžete průběžně kontrolovat více maminek, aniž by bylo třeba zařízení přepojovat do sítě nebo zvát maminky do vyšetřovací místnosti.

Sonotrax II ve větším displeji přehledně zobrazuje hodnoty navíc, kromě detekce frekvence sondy, také stav baterie. Voděodolné vysoce citlivé sondy pracují na frekvenci 2 MHz, 3 MHz, 4 MHz a 8 MHz. Zařízení je možné využít také jako cévní doppler.
Fetální detektor je velkým přínosem a ušetří personálu čas. Stejně tak nabídne komfortní přístup vůči maminkám.


Menu

Nákupní koš
Košík je prázdný
Vyhledat v katalogu

NOVINKA DERMATOSKOP HEINE DELTA 30

Dermatoskop HEINE DELTA 30 e-Shop

Dermaskop HEINE Delta 30.png

AKCE přenosný spiromAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIRetr Spirobank SMARTAKCE Přenosný spirometr Spirobank Smart + Oxi MIR

 Spirobank-Oxi.pngaplikace pro Spirobank Smart.png

 

Partner